Zack is Here.
Monday, 3 February 2014 @ 16:59
{ Click picture to join }

1. Kumpulan kpop yang you minat and why?

i) Boy group
=> EXO. Idk sbb diorang DAEBAK sangat ! heeheee :D
ii) Girls group
=> Takde kot. Saya tak minat girls group sangat. Kalau ya pun F(X) kot sbb lagu diorang best, tak kenal pun member sape XD

2. Kumpulan kpop yang you tak minat. Why?

i) Boy group
=> Idk sbb banyak lagi group yg tak kenal. Maybe group JYJ tak tahu kenapa, saya tembak je XD
ii) Girls group
=> semua tak minat :P haha

3. Best korean song and drama.
Song => EXO - The First Snow
Drama => BIG sbb satu tu je baru penah tgk XD

4. Member Running Man you like. Why? (For RM calendar. This is serious limited edition.) 
=> Kwangsoo. Kelakar kot XD Eden tak tgk la cerita RM and kdramas..

Thankyou anyway! :D
© Layout by Zack, inspired by Caye